GK Trick

Current Affairs Questions for IBPS RRB PO and Clerk Exam 2018

Q1. Which Indian city will host The Women’s Boxing World Championships-2018.
(a) Mumbai
(b) Kolkata
(c) Pune
(d) New Delhi
(e) Imphal

Q2. Insurance regulator IRDAI has raised the minimum insurance cover for owner-driver to Rs. ____.
(a) 5 lakh
(b) 15 lakh
(c) 10 lakh
(d) 12 lakh
(e) 2 lakh

Q3. Recently Mr.Tran Dai Quang died aged 61. He was president of _______.
(a) Thailand
(b) Cambodia
(c) Vietnam
(d) Romania
(e) Malta

Q4.  Which city is hosting 5th Track Asia Cup Cycling?
(a) Hanoi
(b) Jakarta
(c) Hawaii
(d) Tokyo
(e) New Delhi

Q5. Which Bank has paid Rs 38 crore in fines to the GST department for alleged violations in domestic remittances.
(a) IDBI
(b) Axis Bank
(c) UCO Bank
(d) Yes Bank
(e) PNB

Q6. Which movie has been chosen to represent India in the Best Foreign Language category at the 91st Academy Awards?
(a) Village Rockstars
(b) Newton
(c) Secret Superstar
(d) Padmavat
(e) Padman

Q7. Which country won final of the Asian Team Snooker Championship recently?
(a) India
(b) Pakistan
(c) Japan
(d) China
(e) Vietnam

Q8. Insurance regulator IRDAI has raised the minimum insurance cover for owner-driver  for a premium of _____ per annum.
(a) Rs. 360
(b) Rs. 799
(c) Rs. 999
(d) Rs. 250
(e) Rs. 750

Q9. Which country will host the Men’s World Championship 2021?
(a) China
(b) Japan
(c) Pakistan
(d) India
(e) Singapoor

Q10. Pankaj adwani is related to which sports?
(a) Snooker
(b) Tennis
(c) Badminton
(d) Athletics
(e) None of the above option is true











SOLUTIONS

1.D
2.B
3.C
4.E
5.D
6.A
7.B
8.E
9.D
10.A

5 Banking and SSC : Current Affairs Questions for IBPS RRB PO and Clerk Exam 2018 Q1. Which Indian city will host The Women’s Boxing World Championships-2018. (a) Mumbai (b) Kolkata (c) Pune (d) New Delhi (e) Imphal ...

No comments:

Post a comment

< >

Concept Of Science