GK Trick

CURRENT AFFAIRS

1.Who among the following has won the 2016 Laureus Sportsman of the Year Award?
Ans-Novak Djokovic

2.Who among the following has won the 2016 Laureus Sportswoman of the Year Award?
Ans-Serena Williams

3.Which former cricketer was appointed as the chief selector of Pakistan Cricket team by Pakistan Cricket Board (PCB) on 18 April 2016?
Ans--Inzamam-ul-Haq

4.Who won the Monte Carlo Tennis title 2016?
Ans--Rafael Nadal

5.Which country recently test-fired 'Iskander' Tactical Ballistic Missile?
Ans--Russia

6.Which organization in April 2016 formed an alliance with the World Bank to make Early Childhood Development (ECD) programme a global policy?
Ans--UNICEF

7.Who among the following was crowned Miss India World 2016?
Ans--Priyadarshini Chatterjee

8.Which Latin American country was hit by a 7.8 intensity earthquake on 16 April 2016?
Ans--Ecuador

9.Which country recently overtook France to become the world's leading wine producer?
Ans--Italy

10.Union Government on 18 April 2016 released the Commemorative Coin and Circulation Coin to mark the Martyrdom Day of which historical personality?
Ans--Tatya Tope

5 Banking and SSC : CURRENT AFFAIRS 1.Who among the following has won the 2016 Laureus Sportsman of the Year Award? Ans-Novak Djokovic 2.Who among the following has won the ...

No comments:

Post a comment

< >

Concept Of Science