GK Trick

Banking Awareness Quiz

1. The sponsor bank of Paschim Banga Gramin Bank is?
A. IOB
B. OBC
C. Indian Bank
D.UCO Bank
E. United Bank of India

2. Which of the following is the sponsor bank of Vidharbha Konkan Gramin Bank?
A. IOB
B. OBC
C. Indian Bank
D. UCO Bank
E. Bank of India

3. The sponsor bank of Vananchal Gramin Bank is?
A. IOB
B. SBI
C. Indian Bank
D. UCO Bank
E. Bank of India

4. Which of the following is the sponsor bank of Utkal Grameen Bank?
A. IOB
B. SBI
C. Punjab & Sind Bank
D. UCO Bank
E. Bank of India

5. The sponsor bank of Sutlej Gramin Bank is?
A. IOB
B. SBI
C. Punjab & Sind Bank
D. UCO Bank
E. Bank of India

6. Which of the following is the sponsor bank of Pandyan Grama Bank?
A. IOB
B. SBI
C. Punjab & Sind Bank
D. UCO Bank
E. Bank of India

7. The sponsor bank of Pragathi Krishna Gramin Bank is? 
A. IOB
B. Canara Bank
C. Punjab & Sind Bank
D. UCO Bank
E. Bank of India

8. Which of the following is the sponsor bank of Prathama Bank?
A. IOB
B. Canara Bank
C. Punjab & Sind Bank
D. UCO Bank
E. Syndicate Bank

9. The sponsor bank of Purvanchal Bank is?
A. IOB
B. Canara Bank
C. Punjab & Sind Bank
D. SBI
E. Syndicate Bank

10. Which of the following is sponsor bank of Saptagiri Grameena Bank?
A. IOB
B. OBC
C. Indian Bank
D. UCO Bank
E. United Bank of India












Solutions

1.D
2.E
3.B
4.B
5.C
6.A
7.B
8.E
9.D
10.C







5 Banking and SSC : Banking Awareness Quiz 1. The sponsor bank of Paschim Banga Gramin Bank is? A. IOB B. OBC C. Indian Bank D.UCO Bank E. United Bank of India 2. ...

No comments:

Post a comment

< >

Concept Of Science