GK Trick

Banking Quiz for Bank Exams

Q1. "Your Own Bank" is the tagline of-
(a) UCO Bank
(b) Indian Bank
(c) Bank of India
(d) Corporation Bank
(e) Bank of Baroda

Q2. What is the tagline of Bank of India?
(a) Where India Banks
(b) A Tradition of Trust
(c) Honours Your Trust
(d) A Friend you can Bank Upon
(e) Relationship Beyond Banking

Q3. Corporation Bank is a public-sector banking company headquartered in Mangalore, India. What is the tagline of Corporation Bank?
(a) A Premier Public Sector Bank
(b) A Tradition of Trust
(c) Honours Your Trust
(d) India's International Bank
(e) Relationship Beyond Banking

Q4. Which among the following Bank's tagline is "Good People to Bank With"?
(a) Indian Overseas Bank
(b) Punjab National Bank
(c) Bank of Maharashtra
(d) Union Bank of India
(e) Allahabad Bank

Q5. "One Family One Bank" is the tagline of which Bank
(a) Indian Overseas Bank
(b) Punjab National Bank
(c) Bank of Maharashtra
(d) Union Bank of India
(e) State Bank of India

Q6. United Bank of India is an Indian government-owned financial services company headquartered in Kolkata. What is the tagline of United Bank of India?
(a) Your Own Bank
(b) The nation banks on us
(c) With you all the way
(d) Pure banking Nothing else
(e) The Bank that begins with 'U'

Q7. What is the tagline of Dena Bank?
(a) Pure banking Nothing else
(b) Where Service is a Way of Life
(c) Your Tech-Friendly Bank
(d) Trusted Family Bank
(e) Banking for all

Q8. "Your Faithful And Friendly Financial Partner" is the tagline of which Bank?
(a) Indian Overseas Bank
(b) Punjab National Bank
(c) Syndicate Bank
(d) Union Bank of India
(e) Bank of Maharashtra

Q9. "Honours Your Trust" is the tagline of-
(a) Andhra Bank
(b) UCO Bank
(c) Vijaya Bank
(d) Union Bank of India
(e) Bank of Maharashtra

Q10. Allahabad Bank is a nationalized bank with its headquarters in Kolkata, India. What is the tagline of Allahabad Bank?
(a) A Tradition of Trust
(b) Empowering Women, Empowering India
(c) Together we can
(d) Prosperity for all
(e) Good people to Bank With

Q11. Canara Bank is one of the largest public-sector banks owned by the Government of India. What is the tagline of Canara Bank?
(a) A Tradition of Trust
(b) Empowering Women, Empowering India
(c) Where Service Is A Way Of Life
(d) Together we can
(e) Good people to Bank With

Q12. "Good People Grow With" is the tagline of which Bank?
(a) Indian Overseas Bank
(b) Bank of Maharashtra
(c) Andhra Bank
(d) UCO Bank
(e) Central Bank of India

Q13. "Central To you Since 1911" is the tagline of-
(a) Indian Bank
(b) Bank of Maharashtra
(c) Andhra Bank
(d) UCO Bank
(e) Central Bank of India

Q14. Andhra Bank is a medium-sized public-sector bank of India. What is the tagline of Andhra Bank?
(a) A Friend You Can Bank On
(b) Trusted Family Bank
(c) Where India Banks
(d) Where every individual is committed
(e) Prosperity for all

Q15. Oriental Bank of Commerce is an India-based bank established in Lahore, is one of the public-sector banks in India. What is the tagline of Oriental Bank of Commerce?
(a) A Friend You Can Bank On
(b) Where every individual is committed
(c) Where India Bank
(d)  A Tradition of Trust
(e) Prosperity for all









SOLUTIONS

1.B
2.E
3.A
4.D
5.C
6.E
7.D
8.C
9.B
10.A
11.D
12.A
13.E
14.C
15.B

5 Banking and SSC : Banking Quiz for Bank Exams Q1. "Your Own Bank" is the tagline of- (a) UCO Bank (b) Indian Bank (c) Bank of India (d) Corporation Bank (e) Bank of Barod...

No comments:

Post a comment

< >

Concept Of Science