GK Trick

Banking Quiz for Bank of India Credit Officer

Q1. Punjab National Bank (PNB) is an Indian multinational banking and financial services company. What is the tagline of PNB?
(a) Where every individual is committed
(b) Where Service Is A Way Of Life
(c) The Name you can Bank Upon
(d) A Friend You Can Bank On
(e) Good People to Bank With

Q2. Vijaya Bank is a public-sector bank with its corporate office in Bangalore, Karnataka, India. What is the tagline of Vijaya Bank?
(a) Where every individual is committed
(b) Where Service Is A Way Of Life
(c) The Name you can Bank Upon
(d) A Friend You Can Bank On
(e) A Friend you can Bank Upon

Q3. "Where Service Is A Way Of Life" is the tagline of-
(a) Oriental Bank of Commerce
(b) Punjab & Sind Bank
(c) Indian Overseas Bank
(d) Punjab National Bank
(e) Central Bank of India

Q4. India’s International Bank is the tagline of which Bank?
(a) Oriental Bank of Commerce
(b) Punjab & Sind Bank
(c) Indian Overseas Bank
(d) Bank of Baroda
(e) Central Bank of India

Q5. State Bank of India or SBI is an Indian multinational, public sector banking and financial services company. It is a government-owned corporation with its headquarters in Mumbai. Which of the following is the tagline of SBI?
(a) Pure Banking Nothing Else
(b) Where Service Is A Way Of Life
(c) The Name you can Bank Upon
(d) A Friend You Can Bank On
(e) A Friend you can Bank Upon

Q6. IDBI Bank was established in 1964 by an Act of Parliament to provide credit and other financial facilities for the development of the fledgling Indian industry. Which of the following is the tagline of IDBI Bank?
(a) Together we can
(b) Honors Your Trust
(c) Trusted Family Bank
(d) Banking For All
(e) A tradition of trust

Q7. "Khayaal Apka" is the tagline of which Bank?
(a) HDFC Bank
(b) ICICI Bank
(c) Federal Bank
(d) Axis Bank
(e) IndusInd Bank

Q8. "Apno Ka Bank" is the tagline of-
(a) IndusInd Bank
(b) Yes Bank
(c) Federal Bank
(d) Axis Bank
(e) RBL Bank

Q9. Axis Bank Ltd is the third largest of the private-sector banks in India offering a comprehensive suite of financial products. What is the tagline of Axis Bank?
(a) Badhti Ka Naam Zindagi
(b) Apno Ka Bank
(c) Khayaal Apka
(d) Tann. Mann. Dhan
(e) Banking Hatke

Q10. What is the tagline of HDFC Bank?
(a) Banking with the personal touch
(b) Let’s make money simple
(c) We understand your world
(d) Your family bank across India
(e) We make money simple









SOLUTIONS

1.C
2.E
3.B
4.D
5.A
6.D
7.B
8.E
9.A
10.C

5 Banking and SSC : Banking Quiz for Bank of India Credit Officer Q1. Punjab National Bank (PNB) is an Indian multinational banking and financial services company. What is the tagline of PNB? (a) Where ev...

No comments:

Post a comment

< >

Concept Of Science